Klik op het prullenbak-icoontje. Geef in het pop-up scherm aan wat voor jou van toepassing is. Als je de succesmatch* al hebt doorgegeven of het is niet van toepassing op jouw situatie, dan kun je gewoon ‘nee’ invullen.

*Als je de succesmatch hebt aangemeld en deze is geaccepteerd door de eigenaar, dan wordt je zoekprofiel automatisch verwijderd. Maar stel dat je meerdere zoekprofielen hebt aangemaakt dan moet je die zoekprofielen zelf nog even verwijderen (zie tekst hierboven).