1. Het zoekprofiel aanmaken: om gericht te kunnen zoeken naar een verhuisdier maak je eerst een account aan via ‘inloggen’ rechtsboven op de website. Heb je al een account dan ben je bij elk bezoek aan onze website als het goed is al ingelogd. Klik op ZOEK HUISDIER om een zoekprofiel aan te maken. Je wordt vanzelf meegenomen door de vragenlijst. Je kunt je antwoorden altijd aanpassen of je zoekprofiel verwijderen via de knop ‘bewerken’. De dieren die je in je zoekprofiel ziet staan zijn jouw matches. Je kunt de matches filteren op afstand of zoeken op naam. Als er nieuwe matches aan je zoekprofiel zijn toegevoegd dan krijg je daar direct de volgende ochtend automatisch via e-mail bericht over (matchmails). Je kunt meerdere zoekprofielen aanmaken, maar we raden je aan om er niet meer dan drie aan te maken.
    Let op: je zoekprofiel is twee maanden geldig. Je kunt dit simpel en kosteloos voortzetten door regelmatig op de knop ‘verlengen’ te klikken. Verwijder je zoekprofiel(en) als je geen mails over nieuwe matches meer wilt ontvangen.